Rólunk

rolunk2

Üzletünket 2010 december 01-én nyitottuk.

Nagy volt a kihívás mivel tudtuk, hogy az ellőttünk lévő üzletek nem voltak a népszerűség csúcsán, és az üzlet is 2 évig zárva volt.

Egy alapvető élelmiszerekből, némi bio és reform termékekből álló kínálattal nyitottuk meg az üzletet. Kezdetben nem tudtuk elképzelni , hogy mivel töltjük meg a sok polcot, de ma már több mint 5 000 -féle árucikk sorakozik a polcokon. Nem csak az alapvető élelmiszerek, hanem az igényeknek megfelelően, bio, reform, paleo, laktóz és glutén mentes termékek is megtalálhatók. Mindezek elérhető áron.

Sajnos a hely hiánya miatt sokszor egymás hegyén- hátán. A vásárlóink igényeinek megfelelően folyamatosan bővítettük, a kínálatot. Ez ma sincs másképpen a kívánságlistára felkerülő termékeket lehetőségein szerint igyekszünk beszerezni. Sok jó ötletet kaptunk, és kapunk a vásárlóinktól. Úgy érezzük, hogy a családias légkör alakult ki. Annak ellenére, hogy néha azért vannak feszültségek, de hát melyik családban nincsenek ?

Elkötelezettek vagyunk az egészségesebb élelmiszerek és az öko termékek forgalmazása mellett. Jelszavunk: Minél kevesebb műanyag ! Folyamatosan kutatjuk az egészségesebb árucikkek beszerzési forrását. Sokféle kisüzemben, manufaktúrában előállított termékünk van. Érdekességet, különlegességeket is kínálunk, főleg a karácsonyi, és húsvéti ünnepek tájékán. A tapasztalatok szerint sokan csak benéznek aztán elcsodálkoznak, hogy mi minden kapható, és dicsérő szavakkal illetik az üzletet. Ez nagyon jól esik. Ékes bizonyítéka annak, hogy van értelme a munkánknak.

Egyszóval várunk mindenkit szeretettel.